Borreltocht of Lunch met een rondvaart met Sloepfriesland

Er is misschien wel niets gezelligers dan tijdens een rondvaart in Sneek te genieten van een lekkere lunch of een borreltocht op de Friese wateren met Sloepfriesland. Bij ons kunt u verschillende arrangementen boeken.

Een koud biertje of een wijntje open trekken is heerlijk op het moment dat wij met de sloep het ruime sop kiezen. De geluidloze motor zorgt ervoor dat u extra kunt genieten van een rustige middag. Met een gezelschap van vrienden of misschien met een bedrijfsuitje kunt u ervoor kiezen om lekker te gaan lunchen of te gaan borrelen.

Lunch of borrel

U kunt genieten van een heerlijke borrelplank met diverse kaasjes, toastjes, vleesjes en diverse hartige happen. Ook kunnen wij zorgen dat er vegetarisch genoten van worden op het water. Wij verzorgen drankjes die de gehele rit kou blijven. Ideaal wanneer het warm is. Ook nemen wij lekkere koffie en of thee mee. Bij onze lunch moet u denken aan belegde broodjes, fruit en diverse drankjes. Wij varen met een groep tot twaalf personen in één sloep. Met onze collegae kunnen wij ook met meerdere sloepen een borreltocht of lunch in de omgeving van Sneek verzorgen.

Rondvaart

De Sloep MSC Alice Panama heeft een ruimte tafel waar u kunt genieten van een lekkere lunch, borrel, thee en/of koffie. Boek bij Sloepfriesland een rondvaart met een lekkere lunch of een borreltocht en wij zorgen dat uw drankje koud staat!

Borrelplank-Rondvaart-Sneek-Sloepfriesland
Geniet van een lekkere borrelplank bij een rondvaart in een sloep in Friesland

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *