Sloep Huren Sneek

Sloep huren in Sneek

Wilt u liever zelf varen, dan kan dit ook. Met de prachtige elektrische sloepen waarin u met acht personen kunt varen is het mogelijk om een hele dag te gaan varen. U kunt nu zelf een sloep huren in Sneek en omstreken voor een halve of hele dag. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat er geen lawaai is en dat er op een duurzame manier gevaren kan worden. Mocht u liever toch gaan varen met een schipper in een elektrische sloep, boek dan een rondvaart.

Elektrische sloep

De sloep biedt ruimte voor acht personen en heeft een maximale snelheid van negen kilometer per uur. De sloep is ideaal om in de omgeving van Sneek en omstreken te varen. De boot heeft een lengte van 5,7 meter en een breedte van 2,2 meter. Omdat de doorvaarhoogte 0,95 meter is, kunt u vrijwel onder elke brug doorvaren.

Tijdens de tocht krijgt u van ons een vaarkaart mee. Ook kunt u een lekker hapje of drankje bestellen tijdens een van de tochten.

U kunt zelf een elektrische sloep huren in Sneek voor acht personen.

Annulering

Tijdens al onze tochten bieden wij u GRATIS annulering aan bij slecht weer. Hierbij doelen wij op sneeuw, wind (boven de windkracht 6) of stortregen. Tijdens kleine regenbuien heeft de sloep beschikking over een kap waaronder u kunt schuilen.