Onze Sloep

MSC Alice Panama

De MSC Alice Panama is een oude redding sloep die wij 10 jaar geleden volledig hebben omgebouwd. Wij maken gebruik van elektriciteit, waarbij we ongeveer zes uren op volle snelheid kunnen varen. De sloep is wendbaar en ruim opgezet. Ook kinderen kunnen veilig mee varen, de kuip is hoog waardoor je er niet uit kunt vallen. Een van de mooiste dingen is dat de MSC Alice bijna geluidloos is. Tijdens het varen is er bijna geen geluid te horen.

De MSC Alice wordt verhuurd met schipper. Wij hebben verschillende rondvaarten die variëren van twee tot en met vier uren. Wij hebben verschillende routes, die de schipper goed kent. Er zijn diverse schippers die op de MSC Alice varen. Allen zijn zij zeer ervaren en willen u graag met een rondvaart in de sloep de omgeving van Sneek, Langweer, Oppenhuizen en Uitwellingerga laten zien.

Zweedse sloep

Onze nieuwste sloep in de vloot is onze Zweedse sloep. Dit kleinere sloepje is 6,5 meter lang.  Met vier tot zes personen heeft u de mogelijkheid om zelf de Friese wateren te ontdekken. Voor in de sloep hebben wij kussens aangebracht, die de mogelijkheid geven om ook nog een overnachting te plannen. In de omgeving kunt u gratis een mooie plek opzoeken, overnachten en genieten van de natuur. De net opgeknapte sloep is goed onderhouden en kan onder de kleinste bruggetjes doorvaren. Wij geven u een vaarkaart mee.

Sloep te Koop

Sloep-huren-sneek-friesland

Annulering

Tijdens al onze tochten bieden wij u GRATIS annulering aan bij slecht weer. Hierbij doelen wij op sneeuw, wind (boven de windkracht 6) of stortregen. Tijdens kleine regenbuien heeft de sloep beschikking over een kap waaronder u kunt schuilen.