Rondvaart Friesland

Een van de mooiste plekken om een rondvaart in Friesland te boeken is die in de omgeving van Sneek. De diversiteit van landschappen, dorpjes en steden is misschien wel een van de mooisten van Friesland.

Rondvaart in Friesland

Een rondvaart in Friesland kan op diverse plekken worden gedaan. Leeuwarden, Grou, Heeg, Lemmer en Sneek zijn misschien wel een meest mooie plekjes waar een tocht kan worden gedaan. Sloepfriesland heeft verschillende tochten uitgezet. De tochten zijn vooral georganiseerd in de omgeving van Sneek, Sneekermeer, Goingarijp, IJlst en Langweer. Ook varen wij door dorpjes zoals Oppenhuizen, Uitwellingerga, Goingarijp en Broek.

De Friese wateren

De verschillende meren in de noordelijke provincie zijn misschien wel de mooiste van Nederland. Omdat de meeste wateren met elkaar zijn verbonden, kan je gemakkelijk met een kleine sloep overal naar toe varen. De MSC Alice is uitermate geschikt en kan onder de meeste bruggen doorvaren. Maar ook de Zweedse sloep die iets kleiner is, kan eigenlijk onder elke belangrijke brug doorvaren. Geniet van de rust, de natuur en de wateren die kriskras door Friesland gaan. De sloepen liggen in Oppenhuizen nabij Sneek. Vanuit deze locatie kan er overal naar toe worden gevaren. Een mooie rondvaart in Friesland is in Sneek Een mooie rondvaart in Friesland is in Sneek[/caption]